ISO/TS 22003:2013
مواصفة قياسية دولية
إصدار سابق
·
اعتمدت بتاريخ
١٢ ديسمبر ٢٠١٣
Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
ملفات الوثيقة ISO/TS 22003:2013
الإنجليزية
26 صفحات
إصدار سابق
61.55 OMR
مجال الوثيقة ISO/TS 22003:2013
ISO/TS 22003:2013 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000 (or other sets of specified FSMS requirements). It also provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
OS 1658:2025:2025
مواصفة قياسية عمانية
أكياس القمامة المستخدمة لمرة واحدة

ISO 7718-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors

ISO/IEC/IEEE 32430:2025
مواصفة قياسية دولية
Software engineering — Software non-functional size measurement



ISO 10218-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 1: Industrial robots
