ISO/TS 22003:2013

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق
· اعتمدت بتاريخ 12 ديسمبر 2013 ·

Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems

العمليات في صناعة الغذاء
* تشمل صحة الغذاء
منح الشهادات للمنتج والشركات. تقييم المطابقة
*تشمل المعامل المعتمدة والفحص وبرامجه

ملفات الوثيقة ISO/TS 22003:2013

الإنجليزية 26 صفحات
إصدار سابق
56.75 OMR

مجال الوثيقة ISO/TS 22003:2013

ISO/TS 22003:2013 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000 (or other sets of specified FSMS requirements). It also provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 13615:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Traditional Chinese medicine — Atractylodes macrocephala rhizome
ISO/IEC/IEEE 8802-15-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Telecommunications and information exchange between systems — Local and metropolitan area networks — Specific requirements — Part 15-4: Wireless medium access control (MAC) and physical layer (PHY) specifications for low-rate wireless personal area networks (WPANs)
ISO/IEC 21122-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — JPEG XS low-latency lightweight image coding system — Part 1: Core coding system
ISO/IEC 33202:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Software and systems engineering — Core agile practices