ISO/TS 22003:2013
مواصفة قياسية دولية
إصدار سابق
·
اعتمدت بتاريخ
١٢ ديسمبر ٢٠١٣
Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
ملفات الوثيقة ISO/TS 22003:2013
الإنجليزية
26 صفحات
إصدار سابق
63.73 OMR
مجال الوثيقة ISO/TS 22003:2013
ISO/TS 22003:2013 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000 (or other sets of specified FSMS requirements). It also provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 19970:2025
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon and non-petroleum based liquefied gaseous fuels — Metering of gas as fuel on LNG carriers during cargo transfer operations

ISO 3664:2025
مواصفة قياسية دولية
Graphic technology and photography — Viewing conditions

ISO/IEC 14496-10:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 10: Advanced video coding


ISO 19361:2025
مواصفة قياسية دولية
Measurement of radioactivity — Determination of beta emitters activities — Test method using liquid scintillation counting
