ISO/TS 22003:2013

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق
· اعتمدت بتاريخ 12 ديسمبر 2013 ·

Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems

العمليات في صناعة الغذاء
* تشمل صحة الغذاء
منح الشهادات للمنتج والشركات. تقييم المطابقة
*تشمل المعامل المعتمدة والفحص وبرامجه

ملفات الوثيقة ISO/TS 22003:2013

الإنجليزية 26 صفحات
إصدار سابق
56.75 OMR

مجال الوثيقة ISO/TS 22003:2013

ISO/TS 22003:2013 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000 (or other sets of specified FSMS requirements). It also provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 8454:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Cigarettes — Determination of carbon monoxide in the vapour phase of cigarette smoke — NDIR method
ISO 5201:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Financial services — Code-scanning payment security
ISO 5665:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Consumer incident investigation — Requirements and guidance
ISO 30024:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Animal feeding stuffs — Determination of phytase activity