ISO/TS 22003:2013

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق
اعتمدت بتاريخ  12 ديسمبر 2013

Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems

العمليات في صناعة الغذاء
* تشمل صحة الغذاء
منح الشهادات للمنتج والشركات. تقييم المطابقة
*تشمل المعامل المعتمدة والفحص وبرامجه

ملفات الوثيقة ISO/TS 22003:2013

الإنجليزية 26 صفحات
إصدار سابق
56.75 OMR

مجال الوثيقة ISO/TS 22003:2013

ISO/TS 22003:2013 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000 (or other sets of specified FSMS requirements). It also provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC TS 38508:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Governance of IT — Governance implications of the use of a shared digital service platform among ecosystem organizations
ISO/TR 6277:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Blockchain and distributed ledger technologies — Data flow models for blockchain and DLT use cases
ISO 27852:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Estimation of orbit lifetime
ISO/IEC 38500:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Governance of IT for the organization