ISO/TS 22003:2013

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق
اعتمدت بتاريخ  12 ديسمبر 2013

Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems

العمليات في صناعة الغذاء
* تشمل صحة الغذاء
منح الشهادات للمنتج والشركات. تقييم المطابقة
*تشمل المعامل المعتمدة والفحص وبرامجه

ملفات الوثيقة ISO/TS 22003:2013

الإنجليزية 26 صفحات
إصدار سابق
48.56 OMR

مجال الوثيقة ISO/TS 22003:2013

ISO/TS 22003:2013 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000 (or other sets of specified FSMS requirements). It also provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 37170:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Smart community infrastructures — Data framework for infrastructure governance based on digital technology in smart cities
ISO 19609-4:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Traditional Chinese medicine — Quality and safety of raw materials and finished products made with raw materials — Part 4: Testing for preservatives and unwanted compounds
ISO 9455-1:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Soft soldering fluxes — Test methods — Part 1: Determination of non-volatile matter, gravimetric method
ISO 20399:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Ancillary materials present during the production of cellular therapeutic products and gene therapy products