ISO 3432:2008
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٨ يناير ٢٠٠٨
Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for Van Gulik method
ملفات الوثيقة ISO 3432:2008
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
31.09 OMR
مجال الوثيقة ISO 3432:2008
ISO 3432│IDF 221:2008 specifies the characteristics of a butyrometer (including stoppers) for the determination of the fat content, in the range 0 % mass fraction to 40 % mass fraction, of cheese by the Van Gulik method and illustrates suitable devices for weighing and introducing the cheese test portion.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 22552:2025
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Manufacturing readiness review

ISO/IEC TR 16088:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Computer graphics, image processing and environmental representation — Constructs for visual positioning systems in mixed and augmented reality (MAR)


ISO 18618:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Interoperability of CAD/CAM systems

ISO 10286:2025
مواصفة قياسية دولية
Gas cylinders — Vocabulary
