ISO/TS 22003:2007
مواصفة قياسية دولية
إصدار سابق
·
اعتمدت بتاريخ
١٤ فبراير ٢٠٠٧
Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
ملفات الوثيقة ISO/TS 22003:2007
الإنجليزية
16 صفحات
إصدار سابق
OMR
31.46
مجال الوثيقة ISO/TS 22003:2007
ISO/TS 22003:2007 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000:2005 (or other sets of specified FSMS requirements), and provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.
FSMS certification does not attest to the safety or fitness of the products of an organization within the food chain. However, ISO 22000:2005 requires an organization to meet all applicable food-safety-related statutory and regulatory requirements through its management system.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 27799:2025
مواصفة قياسية دولية
Health informatics — Information security controls in health based on ISO/IEC 27002
ISO 5925:2025
مواصفة قياسية دولية
Smoke-control door, shutter assemblies and self-closing glazed elements — Ambient-temperature and medium-temperature leakage tests
ISO 7752-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cranes — Control layout and characteristics — Part 2: Basic arrangement and requirements for mobile cranes
ISO 24203:2025
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Bulk material for offshore projects — Schedule for architectural doors