ISO/TS 22003:2007
مواصفة قياسية دولية
إصدار سابق
اعتمدت بتاريخ
14 فبراير 2007
Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
ملفات الوثيقة ISO/TS 22003:2007
الإنجليزية
16 صفحات
إصدار سابق
25.53 OMR
مجال الوثيقة ISO/TS 22003:2007
ISO/TS 22003:2007 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000:2005 (or other sets of specified FSMS requirements), and provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.
FSMS certification does not attest to the safety or fitness of the products of an organization within the food chain. However, ISO 22000:2005 requires an organization to meet all applicable food-safety-related statutory and regulatory requirements through its management system.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية


GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً
ISO 7209:2023
مواصفة قياسية دولية
Titanium and titanium alloys — Plate, sheet and strip — Technical delivery conditions

ISO/TR 22126-3:2023
مواصفة قياسية دولية
Financial services — Semantic technology — Part 3: Semantic enrichment of the ISO 20022 conceptual model

ISO 23416:2023
مواصفة قياسية دولية
General specifications and testing methods for temperature-sensitive medicinal packages in good distribution practice principles

ISO 12509:2023
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery and rough-terrain trucks — Lighting, signalling and marking lights, and reflex reflectors
