ISO 17645:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٩ يونيو ٢٠٢٥
Dry-cured ham — Specification
ملفات الوثيقة ISO 17645:2025
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
31.3 OMR
مجال الوثيقة ISO 17645:2025
This document specifies the production and hygiene requirements for dry-cured ham and establishes a system of analytical methods to ensure the quality of dry-cured ham. This document also specifies the requirements for transport, storage, packaging and labelling.
This document is applicable to both dry-cured ham and non-ready-to-eat dry-cured ham. This document is also applicable to dry-cured ham production.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC TR 21221:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Artificial intelligence — Beneficial AI systems


ISO 7730:2025
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of thermal comfort using calculation of the PMV and PPD indices and local thermal comfort criteria

ISO 8000-220:2025
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 220: Sensor data: Quality measurement

ISO 22412:2025
مواصفة قياسية دولية
Particle size analysis — Dynamic light scattering (DLS)
