البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 85 نتيجة Found 85 Standards
ISO 17646:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rapid detection of moisture content in fresh meat — Low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) method
ISO 17645:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Dry-cured ham — Specification
GSO 1816:2024
 
لائحة فنية خليجية
اللحم المفروم ولحم الدجاج المفروم
GSO ISO 13496:2024
ISO 13496:2021 
مواصفة قياسية خليجية
اللحوم ومنتجاتها - الكشف عن المواد الملونة وطرق تقديرها
GSO ISO 13493:2024
ISO 13493:2021 
مواصفة قياسية خليجية
اللحوم ومنتجاتها - تقدير محتوى الكلورامفينيكول - طريقة مرجعية
GSO 2054:2024
 
لائحة فنية خليجية
الشوربات والمرق
GSO 835:1997/COR1:2024
 
لائحة فنية خليجية
أعضاء وأحشاء الضأن والماعز والبقر والجمال والجاموس المبردة والمجمدة
ISO 5553:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Meat and meat products — Detection of condensed phosphates
ISO 7158:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Meat and meat products — Determination of nitrite and nitrate content — Ion chromatography method
ISO 1442:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method
ISO 937:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method
GSO 2724:2023
 
مواصفة قياسية خليجية
تدريج جودة اللحوم