ISO/TR 23304:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٨ مايو ٢٠٢١

Food products — Guidance on how to express vitamins and their vitamers content

ملفات الوثيقة ISO/TR 23304:2021

الإنجليزية 21 صفحات
الإصدار الحالي
56.2 OMR

مجال الوثيقة ISO/TR 23304:2021

This document provides guidelines on:

— how to express vitamin quantity,

— the expression of different molecular forms in appropriate units,

— and in some cases, vitamin activity, according to vitamers present or used in food products, in addition to the quantitative content determination obtained from ISO and CEN analytical standards.

It provides information to be used as a basis for discussion between stakeholders and food control laboratories. It is not intended to be prescriptive or exhaustive.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TS 21192:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Electronic fee collection — Support for traffic management
ISO 24664:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Refrigerating systems and heat pumps — Pressure relief devices and their associated piping — Methods for calculation
ISO/TR 13086-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Gas cylinders — Guidance for design of composite cylinders — Part 4: Cyclic fatigue of fibres and liners
ISO/TS 21193:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Electronic fee collection — Requirements for EFC application interfaces on common media