ISO/TR 23304:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ١٨ مايو ٢٠٢١ ·

Food products — Guidance on how to express vitamins and their vitamers content

الاقتصاد المنزلي بصفة عامة
* يشمل المعلومات عن الزبائن * خدمات الفنادق والمطاعم ومغاسل الملابس، انظر 03.080.30 * أجهزة التكييف والتهوية، انظر 23.120 * المعدات الكهربائية المستخدمة باليد، انظر 25.140.20 * الأجهزة الكهربائية المنزلية، انظر 33.160 * السا

ملفات الوثيقة ISO/TR 23304:2021

الإنجليزية 21 صفحات
الإصدار الحالي
57.24 OMR

مجال الوثيقة ISO/TR 23304:2021

This document provides guidelines on:

— how to express vitamin quantity,

— the expression of different molecular forms in appropriate units,

— and in some cases, vitamin activity, according to vitamers present or used in food products, in addition to the quantitative content determination obtained from ISO and CEN analytical standards.

It provides information to be used as a basis for discussion between stakeholders and food control laboratories. It is not intended to be prescriptive or exhaustive.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24232:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Protective clothing — Protection against rain
ISO 9241-920:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of human-system interaction — Part 920: Tactile and haptic interactions
ISO 7683:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Design criteria and test methods for removable shrink labels applied to PET bottles
ISO 7661:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Aerospace fluid systems — Clamp blocks for tube lines having axial alignment — Design requirements and qualification testing (metric series)