ISO 5765-1:2002
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٢٦ سبتمبر ٢٠٠٢
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose
ملفات الوثيقة ISO 5765-1:2002
الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
47.16 OMR
مجال الوثيقة ISO 5765-1:2002
ISO 5765-1|IDF 79-1:2002 specifies an enzymatic method for the determination of the lactose content of all types of dried milk, of ice-mixes in dry form in the presence of other carbohydrates and reducing substances, and of processed cheese.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 37303:2025
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for competence management

ISO 37302:2025
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for the evaluation of effectiveness

ISO 21740:2025
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Launch window estimation and collision avoidance

ISO 7899-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Enumeration of intestinal enterococci — Part 3: Most probable number method
