ISO/TS 17996:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 06 فبراير 2023 ·

Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate

الجبن
* تشمل الجبن الأبيض، مصل الجبن

ملفات الوثيقة ISO/TS 17996:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO/TS 17996:2023

This document specifies a method for the determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate in hard and semi-hard cheeses.

The method provides standard conditions for sampling and testing, for data representation and general principles of calculation.

NOTE       Sampling can be difficult with some cheese varieties, e.g. caused by shortness, brittleness, stickiness and soft consistency. In these cases, reliable results cannot be achieved.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 13615:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Traditional Chinese medicine — Atractylodes macrocephala rhizome
ISO/IEC/IEEE 8802-15-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Telecommunications and information exchange between systems — Local and metropolitan area networks — Specific requirements — Part 15-4: Wireless medium access control (MAC) and physical layer (PHY) specifications for low-rate wireless personal area networks (WPANs)
ISO/IEC 21122-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — JPEG XS low-latency lightweight image coding system — Part 1: Core coding system
ISO/IEC 33202:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Software and systems engineering — Core agile practices