ISO/TS 17996:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 06 فبراير 2023 ·

Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate

الجبن
* تشمل الجبن الأبيض، مصل الجبن

ملفات الوثيقة ISO/TS 17996:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO/TS 17996:2023

This document specifies a method for the determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate in hard and semi-hard cheeses.

The method provides standard conditions for sampling and testing, for data representation and general principles of calculation.

NOTE       Sampling can be difficult with some cheese varieties, e.g. caused by shortness, brittleness, stickiness and soft consistency. In these cases, reliable results cannot be achieved.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 9111:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Water reuse in urban areas — Guidelines for benefit evaluation of reclaimed water use
ISO 13426-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Geotextiles and geotextile-related products — Strength of internal structural junctions — Part 2: Geocomposites
ISO 24566-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Drinking water, wastewater and stormwater systems and services — Adaptation of water services to climate change impacts — Part 2: Stormwater services
ISO 16646:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Fusion installations — Criteria for the design and operation of confinement and ventilation systems of tritium fusion facilities and fusion fuel handling facilities