ISO 5671:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٦ مايو ٢٠٢٣

Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — Specification

ملفات الوثيقة ISO 5671:2023

الإنجليزية 4 صفحات
الإصدار الحالي
20.66 OMR

مجال الوثيقة ISO 5671:2023

This document specifies requirements for dried chive (Allium schoenoprasum L., family Liliaceae) in cut and ground forms.

It is also applicable to dehydrated chive, i.e. artificially dried chive.

Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 3953:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Metallic powders — Determination of tap density
ISO 24108-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Grid square statistics and their applications — Part 1: Fundamental principle of grid square statistics
ISO 23333:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Natural gas — Upstream area — Requirements and testing of slick water
ISO 1008:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Photography — Unprocessed photographic papers — Sheet dimensions