ISO 5671:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٦ مايو ٢٠٢٣
·
Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — Specification
ملفات الوثيقة ISO 5671:2023
الإنجليزية
4 صفحات
الإصدار الحالي
18.64 OMR
مجال الوثيقة ISO 5671:2023
This document specifies requirements for dried chive (Allium schoenoprasum L., family Liliaceae) in cut and ground forms.
It is also applicable to dehydrated chive, i.e. artificially dried chive.
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 24232:2024
مواصفة قياسية دولية
Protective clothing — Protection against rain
ISO 9241-920:2024
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of human-system interaction — Part 920: Tactile and haptic interactions
ISO 7683:2024
مواصفة قياسية دولية
Design criteria and test methods for removable shrink labels applied to PET bottles
ISO 7661:2024
مواصفة قياسية دولية
Aerospace fluid systems — Clamp blocks for tube lines having axial alignment — Design requirements and qualification testing (metric series)