ISO 5671:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٦ مايو ٢٠٢٣

Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — Specification

ملفات الوثيقة ISO 5671:2023

الإنجليزية 4 صفحات
الإصدار الحالي
18.24 OMR

مجال الوثيقة ISO 5671:2023

This document specifies requirements for dried chive (Allium schoenoprasum L., family Liliaceae) in cut and ground forms.

It is also applicable to dehydrated chive, i.e. artificially dried chive.

Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 23090-31:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coded representation of immersive media — Part 31: Haptics coding
ISO/CIE 8995-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Light and lighting — Lighting of work places — Part 1: Indoor
ISO 6579-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR)
ISO 9466:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Coating of passenger rail vehicles