ISO 21621:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٣ نوفمبر ٢٠٢١

Tourism and related services — Traditional restaurants — Visual aspects, decoration and services

ملفات الوثيقة ISO 21621:2021

الإنجليزية 18 صفحات
الإصدار الحالي
OMR 47.88

مجال الوثيقة ISO 21621:2021

This document establishes requirements and recommendations related to the environment and the service provision of traditional restaurants, which belong to a specific cuisine and custom of a specific country or area.

This document specifies physical features of traditional restaurants (visual specifications for buildings, furniture and decoration), elements related to the specific cuisine and customs of serving food as well as staff requirements (clothing, behaviour, language) that affect the traditional style and quality of the service.

Requirements related to the technical characteristics of the buildings and general requirements of preparation and cooking in the kitchen and other back office spaces are not included in this document.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 22544:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Laboratory design — Vocabulary
ISO 6670:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Instant coffee — Sampling method for bulk units with liners
ISO/IEC TR 25219:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Personal identification — ISO-compliant driving licence — Considerations for early adopters of ISO/IEC 18013-7
ISO 13315-5:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Environmental management for concrete and concrete structures — Part 5: Execution of concrete structures