ISO 21621:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٣ نوفمبر ٢٠٢١

Tourism and related services — Traditional restaurants — Visual aspects, decoration and services

ملفات الوثيقة ISO 21621:2021

الإنجليزية 18 صفحات
الإصدار الحالي
41.3 OMR

مجال الوثيقة ISO 21621:2021

This document establishes requirements and recommendations related to the environment and the service provision of traditional restaurants, which belong to a specific cuisine and custom of a specific country or area.

This document specifies physical features of traditional restaurants (visual specifications for buildings, furniture and decoration), elements related to the specific cuisine and customs of serving food as well as staff requirements (clothing, behaviour, language) that affect the traditional style and quality of the service.

Requirements related to the technical characteristics of the buildings and general requirements of preparation and cooking in the kitchen and other back office spaces are not included in this document.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 5914:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Rolling stock — Interior passive safety
ISO 115:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Unalloyed aluminium ingots for remelting — Classification and composition
ISO 12129-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Plain bearings — Tolerances — Part 1: Fits
ISO 19702:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Sampling and analysis of toxic gases and vapours in fire effluents using Fourier Transform Infrared (FTIR) spectroscopy