ISO 21621:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ
23 نوفمبر 2021
Tourism and related services — Traditional restaurants — Visual aspects, decoration and services
ملفات الوثيقة ISO 21621:2021
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO 21621:2021
This document establishes requirements and recommendations related to the environment and the service provision of traditional restaurants, which belong to a specific cuisine and custom of a specific country or area.
This document specifies physical features of traditional restaurants (visual specifications for buildings, furniture and decoration), elements related to the specific cuisine and customs of serving food as well as staff requirements (clothing, behaviour, language) that affect the traditional style and quality of the service.
Requirements related to the technical characteristics of the buildings and general requirements of preparation and cooking in the kitchen and other back office spaces are not included in this document.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية


GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً
ISO 15500-13:2023
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Compressed natural gas (CNG) fuel system components — Part 13: Pressure relief device (PRD)

ISO/TS 11007-2:2023
مواصفة قياسية دولية
Petroleum products and lubricants — Determination of rust-prevention characteristics of lubricating greases — Part 2: Method with water wash-out

ISO 13583-2:2023
مواصفة قياسية دولية
Centrifugally cast steel and alloy products — Part 2: Heat-resistant materials

ISO 7784-1:2023
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of resistance to abrasion — Part 1: Method with abrasive-paper covered wheels and rotating test specimen
