ISO/TS 22003:2013

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق

Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems

المجال

ISO/TS 22003:2013 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000 (or other sets of specified FSMS requirements). It also provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.

إعداد
12 ديسمبر 2013
العمليات في صناعة الغذاء
* تشمل صحة الغذاء
منح الشهادات للمنتج والشركات. تقييم المطابقة
*تشمل المعامل المعتمدة والفحص وبرامجه

الملفات

الإنجليزية 26 صفحات
إصدار سابق
45.66 OMR
 

المواصفات ذات العلاقة

revised_by
ISO 22003-1:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Food safety — Part 1: Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
revises
ISO/TS 22003:2007
 
إصدار سابق
مواصفة قياسية دولية
Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems

الأكثر مبيعاً

OS GSO 9:2013
GSO 9:2013 
مواصفة قياسية عمانية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
GSO 9:2013
 
لائحة فنية خليجية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 6750-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Operator's manual — Part 2: List of references
ISO 6165:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Basic types — Identification and vocabulary
ISO 28596:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Sampling procedures for inspection by attributes — Two-stage sampling plans for auditing and for inspection under prior information
ISO/TS 16486-8:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Plastics piping systems for the supply of gaseous fuels — Unplasticized polyamide (PA-U) piping systems with fusion jointing and mechanical jointing — Part 8: Training and assessment of fusion operators