ISO 22005:2007

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١١ يوليو ٢٠٠٧

Traceability in the feed and food chain — General principles and basic requirements for system design and implementation

ملفات الوثيقة ISO 22005:2007

الإنجليزية 8 صفحات
الإصدار الحالي
31.15 OMR

مجال الوثيقة ISO 22005:2007

ISO 22005:2007 gives the principles and specifies the basic requirements for the design and implementation of a feed and food traceability system. It can be applied by an organization operating at any step in the feed and food chain.

It is intended to be flexible enough to allow feed organizations and food organizations to achieve identified objectives.

The traceability system is a technical tool to assist an organization to conform with its defined objectives, and is applicable when necessary to determine the history or location of a product or its relevant components.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19970:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon and non-petroleum based liquefied gaseous fuels — Metering of gas as fuel on LNG carriers during cargo transfer operations
ISO 3664:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Graphic technology and photography — Viewing conditions
ISO/IEC 14496-10:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 10: Advanced video coding
ISO 19361:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Measurement of radioactivity — Determination of beta emitters activities — Test method using liquid scintillation counting