ISO 8391-2:1986
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٧ نوفمبر ١٩٨٦
Ceramic cookware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 2: Permissible limits
ملفات الوثيقة ISO 8391-2:1986
الإنجليزية
2 صفحات
الإصدار الحالي
20.69 OMR
مجال الوثيقة ISO 8391-2:1986
Applies to ceramic cookware, intended to be used for the preparation of foods by heating. The determination is carried out by extraction of the cookware surfaces with hot acetic acid solution (4 %), and determination of the lead and cadmium extracted by means of the atom absorption spectroscopic method.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 18777-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Transportable liquid oxygen systems for medical use — Part 2: Particular requirements for portable units
ISO/IEC 29110-5-2-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Systems and software engineering — Life cycle profiles for very small entities (VSEs) — Part 5-2-1: Organizational management guidelines
ISO/IEC 18047-6:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Radio frequency identification device conformance test methods — Part 6: Test methods for air interface communications at 860 MHz to 930 MHz
ISO/TS 4452:2025
مواصفة قياسية دولية
Specification and demonstration of system reliability of single-use drug delivery systems