ISO/TR 24666:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٠ سبتمبر ٢٠٢٣

Sports and recreational facilities — Probes for entrapment/entanglement on playground equipment — Collection of data

ملفات الوثيقة ISO/TR 24666:2023

الإنجليزية 27 صفحات
الإصدار الحالي
65.65 OMR

مجال الوثيقة ISO/TR 24666:2023

This document compiles a collection of different probes/gauges for assessing common playground equipment safety performance to eliminate known safety hazards such as entrapment and entanglement hazards on playground, playspaces, and associated equipment used in different countries/regions around the world. It also explains some historical content of origins, the purpose and some rationales for the dimensions and shape of each of those probes.

These test probes and gauges, their dimensions and related historic rationale for their existence are applicable to playground equipment manufacturers, designers, installers, assemblers, owners, operators and inspectors alike and are necessary tools to the reduction of serious, life-threatening and debilitating injuries to the public playground intended users.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph