ISO 1003:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٦ أبريل ٢٠٢٥

Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — Specification

ملفات الوثيقة ISO 1003:2025

الإنجليزية 9 صفحات
الإصدار الحالي
31.27 OMR

مجال الوثيقة ISO 1003:2025

This document specifies requirements for dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) in whole/pieces and ground forms.

Annex A specifies a method for the determination of calcium.

Recommendations for storage and transport conditions are given in Annex B.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 16408:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Oral care products — Oral rinses
ISO 16383-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Geotechnical investigation and testing — Laboratory testing of rock — Part 1: Determination of water content
ISO 2361:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Electrodeposited nickel coatings on magnetic and non-magnetic substrates — Measurement of coating thickness — Magnetic method
ISO/TS 6226:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Health informatics — Reference architecture for syndromic surveillance systems for infectious diseases