ISO 5227:2022
								
									
									مواصفة قياسية دولية
								
								
								
									 
									الإصدار الحالي
									
								
								
									·
									اعتمدت بتاريخ
									٢٨ نوفمبر ٢٠٢٢
								
							
							Traditional Chinese medicine — Safety controls for cupping devices
ملفات الوثيقة ISO 5227:2022
													الإنجليزية
													
														5 صفحات
													
												
												
													
														الإصدار الحالي
														
													
													
												
			                                
													20.57 OMR
												
			                                
			                                
			                            مجال الوثيقة ISO 5227:2022
This document specifies safety controls for cupping devices used for air suction or discharge.
It applies to cupping devices that contain cups made of manufactured materials, such as plastic, glass, rubber, ceramic or silicone.
It does not apply to cupping devices that contain cups made from natural materials (e.g. bamboo) or those that include additional features, such as magnetism or infrared.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
                        
                        
                        OS GSO 150-2:2013
   
                        
                            GSO 150-2:2013 
                        
                        
                    
                            
                            
                                مواصفة قياسية عمانية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
                        
                        
                        OS GSO 2055-1:2015
   
                        
                            GSO 2055-1:2015 
                        
                        
                    
                            
                            
                                مواصفة قياسية عمانية
                            
                        
                        
                            
                            
                                الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
                                
                            
                        
                        
                        GSO 2055-1:2015
   
                        
                            
                            
                                لائحة فنية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
                                
                            
                        
                        
                        اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
                        
                            
                            
                                Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
                                
                            
                        
                        
                        ISO 21660-2:2025
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
                        
                            
                            
                                Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
                                
                            
                        
                        
                        ISO 29997:2025
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
                        
                            
                            
                                Internships — Quality guidelines for host organizations
                                
                            
                        
                        
                        GSO 1796:2007
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)