ISO 5227:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٨ نوفمبر ٢٠٢٢

Traditional Chinese medicine — Safety controls for cupping devices

ملفات الوثيقة ISO 5227:2022

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
20.57 OMR

مجال الوثيقة ISO 5227:2022

This document specifies safety controls for cupping devices used for air suction or discharge.

It applies to cupping devices that contain cups made of manufactured materials, such as plastic, glass, rubber, ceramic or silicone.

It does not apply to cupping devices that contain cups made from natural materials (e.g. bamboo) or those that include additional features, such as magnetism or infrared.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)