ISO/TR 19915:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٩ نوفمبر ٢٠٢٣

Clean cookstoves and clean cooking solutions — Guidelines for social impact assessment

ملفات الوثيقة ISO/TR 19915:2023

الإنجليزية 47 صفحات
الإصدار الحالي
85.94 OMR

مجال الوثيقة ISO/TR 19915:2023

This document provides a guidance to evaluate and assess the social impact of improved cooking energy systems.

This document is an informative document, which provides orientation in terms of:

     considerations for stakeholders involved in the cooking sector;

     background information regarding various social impacts resulting from cooking systems;

     example results chains illustrating the simplified and aspirational causal linkages related to energy transitions; and

     descriptive tools and methods to measure direct and indirect social impacts.

The target group for this document is any stakeholder interested in evaluating the impacts of improved cooking, such as: researchers, development organisations, non-governmental organisations, government bodies private sector companies, and donor or investors.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6683:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Seat-belt assemblies and seat-belt anchorages — Performance requirements and tests
ISO 6578:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
ISO 16321-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Eye and face protection — Part 4: Protection against biological hazards
ISO 3377-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Physical and mechanical tests — Part 2: Determination of double edge tear load