ISO/TR 19915:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٢٩ نوفمبر ٢٠٢٣ ·

Clean cookstoves and clean cooking solutions — Guidelines for social impact assessment

ملفات الوثيقة ISO/TR 19915:2023

الإنجليزية 47 صفحات
الإصدار الحالي
76.76 OMR

مجال الوثيقة ISO/TR 19915:2023

This document provides a guidance to evaluate and assess the social impact of improved cooking energy systems.

This document is an informative document, which provides orientation in terms of:

     considerations for stakeholders involved in the cooking sector;

     background information regarding various social impacts resulting from cooking systems;

     example results chains illustrating the simplified and aspirational causal linkages related to energy transitions; and

     descriptive tools and methods to measure direct and indirect social impacts.

The target group for this document is any stakeholder interested in evaluating the impacts of improved cooking, such as: researchers, development organisations, non-governmental organisations, government bodies private sector companies, and donor or investors.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24232:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Protective clothing — Protection against rain
ISO 9241-920:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of human-system interaction — Part 920: Tactile and haptic interactions
ISO 7683:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Design criteria and test methods for removable shrink labels applied to PET bottles
ISO 7661:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Aerospace fluid systems — Clamp blocks for tube lines having axial alignment — Design requirements and qualification testing (metric series)