ISO 14132-3:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٢ فبراير ٢٠٢١
Optics and photonics — Vocabulary for telescopic systems — Part 3: Terms for telescopic sights
ملفات الوثيقة ISO 14132-3:2021
الإنجليزية
4 صفحات
الإصدار الحالي
18.05 OMR
مجال الوثيقة ISO 14132-3:2021
This document applies to telescopic sights used on hand-held firearms and airguns and gives terms and definitions for telescopic sights only.
The alphabetical indexes of terms that are common for all published parts of ISO 14132 are published in ISO 14132-1.
The definitions can be changed, if required, by introducing derivative attributes into them, revealing the meanings of the terms used, showing the objects covered by the scope of the notion being defined. These changes will not affect the scope and contents of this document.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
![GSO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_gso_sml.png)
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
![OS Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_os_sml.png)
![GSO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_gso_sml.png)
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
![OS Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_os_sml.png)
![GSO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_gso_sml.png)
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
![GSO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_gso_sml.png)
اعتمدت مؤخراً
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
![ISO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_iso_sml.png)
ISO 20537:2025
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
![ISO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_iso_sml.png)
ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
![ISO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_iso_sml.png)
ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
![ISO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_iso_sml.png)