ISO 32210:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٨ أكتوبر ٢٠٢٢

Sustainable finance — Guidance on the application of sustainability principles for organizations in the financial sector

ملفات الوثيقة ISO 32210:2022

الإنجليزية 26 صفحات
الإصدار الحالي
63.15 OMR

مجال الوثيقة ISO 32210:2022

This document gives guidance to organizations on the application of overarching sustainability principles, practices and terminology for financing activities.

It addresses what is material from the perspective of the organization and of its stakeholders.

This document is applicable to all organizations active in the financial sector, including, but not limited to, direct lenders and investors, asset managers and service providers.

Beyond financial institutions and intermediaries, this document can be used by other parties in the financial sector such as providers or recipients of sustainable finance, governmental organizations, public and private sector institutions, business entities, industry associations, financial market regulators, and supervisory and control bodies.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)