ISO 24052:2022
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٣١ مايو ٢٠٢٢
Spices and condiments — Dried sumac — Specification
ملفات الوثيقة ISO 24052:2022
الإنجليزية
9 صفحات
الإصدار الحالي
27.57 OMR
مجال الوثيقة ISO 24052:2022
This document specifies requirements for rubbed form of dried sumac (Rhus coriaria, family Anacardiaceae).
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 23090-31:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coded representation of immersive media — Part 31: Haptics coding
ISO/CIE 8995-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Light and lighting — Lighting of work places — Part 1: Indoor
ISO 6579-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR)
ISO 9466:2025
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Coating of passenger rail vehicles