ISO 24052:2022
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٣١ مايو ٢٠٢٢
Spices and condiments — Dried sumac — Specification
ملفات الوثيقة ISO 24052:2022
الإنجليزية
9 صفحات
الإصدار الحالي
27.5 OMR
مجال الوثيقة ISO 24052:2022
This document specifies requirements for rubbed form of dried sumac (Rhus coriaria, family Anacardiaceae).
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 23090-25:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coded representation of immersive media — Part 25: Conformance and reference software for carriage of visual volumetric video-based coding data
ISO/IEC 18181-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — JPEG XL image coding system — Part 3: Conformance testing
ISO/IEC TR 11801-9906:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Generic cabling for customer premises — Part 9906: Balanced 1-pair cabling channels up to 600 MHz for single pair Ethernet (SPE)
ISO/IEC 23092-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Genomic information representation — Part 1: Transport and storage of genomic information