ISO/TS 23973:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٧ أغسطس ٢٠٢٠

Liquid chromatography at critical conditions (LCCC) — Chemical heterogeneity of polyethylene oxides

ملفات الوثيقة ISO/TS 23973:2020

الإنجليزية 49 صفحات
الإصدار الحالي
74.96 OMR

مجال الوثيقة ISO/TS 23973:2020

This document establishes a valid method for separation of chemically heterogeneous polyethylene oxide (PEO) mixtures and for the determination the number and content of the chemically heterogeneous species in the overall sample.

The method presented in this document serves as a technical guideline and enables laboratories to learn the principle of "critical chromatography" on a validated system.

This method presented in this document with its stated system parameters is not applicable for other polymer classes, due to the diversity of the interactions between the polymer/mobile phase/stationary phase and the number of separation systems that are therefore available.

The evaluation of the interlaboratory testing has shown that many error sources relate to the technique of liquid chromatography in general. Possible error sources are described in Annex A.

Details on the evaluation of the interlaboratory testing are given in Annex B.

Elugrams of the participants (excerpts) are given in Annex C.

Investigations of the long-term stability of the test mixture are given in Annex D.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph