ISO/TR 16219:2020

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق · اعتمدت بتاريخ ٠٧ سبتمبر ٢٠٢٠

Fans — System effects and system effect factors

ملفات الوثيقة ISO/TR 16219:2020

الإنجليزية 83 صفحات
إصدار سابق
31.44 OMR

مجال الوثيقة ISO/TR 16219:2020

This document deals with the likely degradation of air performance of fans tested in standardized airways in accordance with ISO 5801 when compared with the performance of fans tested under actual site conditions. It deals with the performance of a number of generic types of fan and fittings. The results given are intended as guidelines and only provide trends, as the system effect depends on the exact geometry of the fan and disturbing component.

The test data presented in this document are taken from an extensive experimental program conducted 20 years ago by NEL (National Engineering Laboratory, UK), mainly on axial and centrifugal fans. Data are also taken from several research projects financially supported by ASHRAE, some of them being carried out in the AMCA laboratory in Chicago, as well as from results published previously by individual fan manufacturers.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 3095:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Acoustics — Measurement of noise emitted by railbound vehicles
ISO 16681:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Pilot transfer arrangements — Ship hull securing equipment
ISO 10280:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Steel and iron — Determination of titanium content — Diantipyrylmethane spectrophotometric method
ISO 37009:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Conflict of interest in organizations — Guidance