ISO 23662:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٩ مارس ٢٠٢١
Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims
ملفات الوثيقة ISO 23662:2021
الإنجليزية
6 صفحات
الإصدار الحالي
20.82 OMR
مجال الوثيقة ISO 23662:2021
The document specifies the definitions and technical criteria to be fulfilled for foods and food ingredients to be suitable for vegetarians (including ovo-lacto-, ovo- and lacto-vegetarians) or vegans as well as for food labelling and claims.
It is applicable to business-to-business communication (B2B), to the food trade, and to food labelling and claims. The definitions and technical criteria apply only post-harvest/collecting.
It does not apply to human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade, animal welfare), religious beliefs and the characteristics of packaging materials.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 1952:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of extractable metals in dilute hydrochloric acid

ISO 5834-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 1: Powder form

ISO 5834-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 3: Accelerated ageing methods after gamma irradiation in air

ISO 15238:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total cadmium
