ISO 23662:2021

مواصفة قياسية دولية   PUBLISHED

Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims

المجال

The document specifies the definitions and technical criteria to be fulfilled for foods and food ingredients to be suitable for vegetarians (including ovo-lacto-, ovo- and lacto-vegetarians) or vegans as well as for food labelling and claims.

It is applicable to business-to-business communication (B2B), to the food trade, and to food labelling and claims. The definitions and technical criteria apply only post-harvest/collecting.

It does not apply to human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade, animal welfare), religious beliefs and the characteristics of packaging materials.

إعداد
09 مارس 2021

الملفات

null صفحات
null null
 

الأكثر مبيعاً

OS GSO 9:2013
GSO 9:2013 
مواصفة قياسية عمانية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
GSO 9:2013
 
لائحة فنية خليجية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية

اعتمدت مؤخراً

ISO 20519:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Specification for bunkering of liquefied natural gas fuelled vessels
ISO 4259-4:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Petroleum and related products — Precision of measurement methods and results — Part 4: Use of statistical control charts to validate 'in-statistical-control' status for the execution of a standard test method in a single laboratory
ISO/TS 20388:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Biobanking — Requirements for animal biological material
ISO 21111-11:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — In-vehicle Ethernet — Part 11: Application layer to session layer conformance test plans