ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٥ يناير ٢٠٢٥
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ملفات الوثيقة ISO 17715:2025
الإنجليزية
14 صفحات
الإصدار الحالي
46.92 OMR
مجال الوثيقة ISO 17715:2025
This document specifies an amperometric method to determine the content of damaged starch in flour.
It is applicable to all flour samples from the industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE 1 Wheat can be milled in the laboratory in accordance with the methods described in ISO 27971[9] or in the BIPEA guidance document BY.102.D[10].
NOTE 2 In the absence of validity studies, the results on semi-wholemeal or wholemeal flour, although able to meet the conditions of repeatability given in Clause 9, require careful interpretation.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 3953:2025
مواصفة قياسية دولية
Metallic powders — Determination of tap density

ISO 24108-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Grid square statistics and their applications — Part 1: Fundamental principle of grid square statistics

ISO 23333:2025
مواصفة قياسية دولية
Natural gas — Upstream area — Requirements and testing of slick water

ISO 1008:2025
مواصفة قياسية دولية
Photography — Unprocessed photographic papers — Sheet dimensions
