البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 272 نتيجة Found 272 Standards
ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 6639-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 4: Rapid methods
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 6639-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 1: General principles
ISO 6639-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 2: Sampling
ISO 4112:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Guidance on measurement of the temperature of grain stored in bulk
GSO 2546:2025
 
لائحة فنية خليجية
دقيق الشعير
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
ISO 18390:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals, pulses and cereal products — Sampling — Simplified routine method
GSO 194-1:2024
 
لائحة فنية خليجية
طحين (دقيق) القمح
ISO 712-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method
ISO 24557:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method