البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(265)
(6)
(1)
(81)
(67)
(65)
(59)
(0)
(203)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement

ISO 6639-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 4: Rapid methods

ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph

ISO 6639-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 1: General principles

ISO 6639-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 2: Sampling

ISO 4112:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Guidance on measurement of the temperature of grain stored in bulk

GSO 2546:2025
لائحة فنية خليجية
دقيق الشعير

ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph

ISO 18390:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals, pulses and cereal products — Sampling — Simplified routine method

GSO 194-1:2024
لائحة فنية خليجية
طحين (دقيق) القمح

ISO 712-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method

ISO 24557:2024
مواصفة قياسية دولية
Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method
