البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(265)
(6)
(1)
(81)
(66)
(66)
(59)
(0)
(204)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement

ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph

ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph

GSO 194-1:2024
لائحة فنية خليجية
طحين (دقيق) القمح

ISO 712-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method

ISO 24557:2024
مواصفة قياسية دولية
Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method

GSO 2786:2024
لائحة فنية خليجية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)

GSO ISO 6540:2024
ISO 6540:2021
مواصفة قياسية خليجية
الذرة - تقدير محتوى الرطوبة (في الحبوب المطحونة والحبوب الكاملة)


GSO 2513:2024
لائحة فنية خليجية
حبوب الافطار

GSO ISO 27971:2024
ISO 27971:2023
مواصفة قياسية خليجية
الحبوب ومنتجاتها - القمح الشائع - تقدير خواص الفيوجراف للعجين عند التميؤ الثابت من الدقيق التجارى أو دقيق الاختبار ومنهجية الطحن الاختبارية


GSO ISO 2171:2024
ISO 2171:2023
مواصفة قياسية خليجية
الحبوب والبقوليات ومنتجاتهما – تقدير الرماد عن طريق الحرق


GSO 2052:2010/COR1:2024
لائحة فنية خليجية
نشا الطعام
