ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٥ يناير ٢٠٢٥
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
ملفات الوثيقة ISO 5530-1:2025
الإنجليزية
39 صفحات
الإصدار الحالي
74.63 OMR
مجال الوثيقة ISO 5530-1:2025
This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 7718-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors

ISO/IEC/IEEE 32430:2025
مواصفة قياسية دولية
Software engineering — Software non-functional size measurement



ISO 10218-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 1: Industrial robots

ISO 10218-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 2: Industrial robot applications and robot cells
