ISO 22308-1:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٧ يناير ٢٠٢١
Cork bark selected as bottling product — Part 1: Sensory evaluation — Methodology for sensory evaluation by soaking
ملفات الوثيقة ISO 22308-1:2021
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
31.11 OMR
مجال الوثيقة ISO 22308-1:2021
This document defines a test method for the detection, qualification and possible assessment of odours/flavours exogenous to cork bark selected as bottling product in contact with beverages, still, sparkling and sparkling wines, alcohols and spirits, beers and ciders.
This document is applicable to:
— cork bark selected as bottling product in all its forms;
— all cork components of cork stoppers: granules, discs, bodies and shanks;
— all types of cork stoppers, semi-finished (shaped), semi-finished (semi-finished stoppers possibly washed and possibly colmated and/or coated) or ready for use (semi-finished stoppers, possibly branded and surface treated).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 9241-171:2025
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of human-system interaction — Part 171: Software accessibility
ISO 21557:2025
مواصفة قياسية دولية
Mining — Mining methods — Classification and specification
ISO 8347:2025
مواصفة قياسية دولية
Measurement procedures associated with the chain of custody in native tropical forest management areas
ISO 37306:2025
مواصفة قياسية دولية
Liquid petroleum products — Determination of distillation characteristics at atmospheric pressure — Micro-distillation