ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022

تعديل فني لمواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique — Amendment 1: Clarification of scope

إعداد
04 يناير 2022
علم الأحياء الدقيقة للأغذية
*يشمل علم الأحياء الدقيقة للمواد الغذائية للحيونات * المواد الغذائية للحيوانات انظر 65.120 *الطرق العامة لاختبار المنتجات الغذائية وتحليلها ،انظر 67.050

الملفات

null صفحات
الإصدار الحالي
 

المواصفات ذات العلاقة

تعديل لـ
ISO 4833-1:2013
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique
joined_work_item
EN ISO 4833-1:2013/A1:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique - Amendment 1: Clarification of scope (ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022)

الأكثر مبيعاً

OS GSO 9:2013
GSO 9:2013 
مواصفة قياسية عمانية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
GSO 9:2013
 
لائحة فنية خليجية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية

اعتمدت مؤخراً

ISO 16976-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Respiratory protective devices — Human factors — Part 2: Anthropometrics
ISO 11531:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Metallic materials — Sheet and strip — Earing test
ISO 8157:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Fertilizers, soil conditioners and beneficial substances — Vocabulary
ISO/IEC 13818-1:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Generic coding of moving pictures and associated audio information — Part 1: Systems