ISO 21902:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٦ يوليو ٢٠٢١

Tourism and related services — Accessible tourism for all — Requirements and recommendations

ملفات الوثيقة ISO 21902:2021

الإنجليزية 81 صفحات
الإصدار الحالي
92.17 OMR

مجال الوثيقة ISO 21902:2021

This document establishes requirements and provides guidelines for “accessible tourism for all” with the aim of ensuring equal access and enjoyment of tourism by the widest range of people of all ages and abilities.

This document provides information on the key aspects of policy making, strategy, infrastructure, products and services and is addressed to all stakeholders involved in the tourism supply chain, whether from the public or private sector. It applies at local, regional, national and international levels.

NOTE       Stakeholders include, but are not limited to, public administrations, accommodation services, catering and restaurant services, transport, tour operators and travel agencies, MICE and leisure activities, as well as service providers from other economic sectors related to tourism, travel and destination management, including their contractors and suppliers.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 5914:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Rolling stock — Interior passive safety
ISO 115:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Unalloyed aluminium ingots for remelting — Classification and composition
ISO 12129-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Plain bearings — Tolerances — Part 1: Fits
ISO 19702:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Sampling and analysis of toxic gases and vapours in fire effluents using Fourier Transform Infrared (FTIR) spectroscopy