ISO/TS 26030:2019
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٧ ديسمبر ٢٠١٩
Social responsibility and sustainable development — Guidance on using ISO 26000:2010 in the food chain
ملفات الوثيقة ISO/TS 26030:2019
الإنجليزية
40 صفحات
الإصدار الحالي
81.41 OMR
مجال الوثيقة ISO/TS 26030:2019
This document provides guidance on using ISO 26000:2010 in the food chain by focusing on the major aspects from its seven core subjects, namely organizational governance, human rights, labour practices, environment, fair operating practices, consumer issues and community involvement and development
The main objective is to help organizations in the food chain, regardless of their size or location, to draw up a list of recommendations and move towards a more socially responsible behaviour.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
OS 1658:2025:2025
مواصفة قياسية عمانية
أكياس القمامة المستخدمة لمرة واحدة

ISO 7718-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors

ISO/IEC/IEEE 32430:2025
مواصفة قياسية دولية
Software engineering — Software non-functional size measurement



ISO 10218-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 1: Industrial robots
