ISO 2291:1980

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق · اعتمدت بتاريخ ٠١ ديسمبر ١٩٨٠

Cocoa beans — Determination of moisture content (Routine method)

ملفات الوثيقة ISO 2291:1980

الإنجليزية 2 صفحات
إصدار سابق
30.51 OMR

مجال الوثيقة ISO 2291:1980

The principle of the method consists in drying of the product for 16 h in a ventilated oven controlled at 103 °C, after previous crushing.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 7718-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors
ISO/IEC/IEEE 32430:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Software engineering — Software non-functional size measurement
ISO 10218-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 1: Industrial robots
ISO 10218-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 2: Industrial robot applications and robot cells