ISO/TR 21276:2018
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٣ أبريل ٢٠١٨
Clean cookstoves and clean cooking solutions — Vocabulary
ملفات الوثيقة ISO/TR 21276:2018
الإنجليزية
14 صفحات
الإصدار الحالي
18.21 OMR
مجال الوثيقة ISO/TR 21276:2018
ISO/TR 21276:2018 defines terms for use in documents prepared by ISO/TC 285. Basic schematic illustrations are also provided to demonstrate relationships among certain concepts defined herein.
ISO/TR 21276:2018 deliberately excludes some information that could be useful in the practice of testing and evaluation. Designation of specific products, even as examples, is avoided so that the document stays up-to-date and inclusive.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph