ISO 18794:2018

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٣ يناير ٢٠١٨

Coffee — Sensory analysis — Vocabulary

ملفات الوثيقة ISO 18794:2018

الإنجليزية 12 صفحات
الإصدار الحالي
20.59 OMR

مجال الوثيقة ISO 18794:2018

ISO 18794:2018 defines terms relating to coffee sensory analysis.

ISO 18794:2018 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.

The terms are given under the following headings:

a) basic terms of sensory analysis;

b) generic terms in the sensory assessment of coffee;

c) terminology relating to coffee-specific odours and tastes;

d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 3953:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Metallic powders — Determination of tap density
ISO 24108-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Grid square statistics and their applications — Part 1: Fundamental principle of grid square statistics
ISO 23333:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Natural gas — Upstream area — Requirements and testing of slick water
ISO 1008:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Photography — Unprocessed photographic papers — Sheet dimensions