ISO 23275-1:2006

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٦ أكتوبر ٢٠٠٦

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents

ملفات الوثيقة ISO 23275-1:2006

الإنجليزية 12 صفحات
الإصدار الحالي
31.16 OMR

مجال الوثيقة ISO 23275-1:2006

ISO 23275-1:2006 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis.

The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 37303:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for competence management
ISO 37302:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for the evaluation of effectiveness
ISO 21740:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Launch window estimation and collision avoidance
ISO 7899-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Enumeration of intestinal enterococci — Part 3: Most probable number method