ISO 23275-1:2006
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٦ أكتوبر ٢٠٠٦
Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
ملفات الوثيقة ISO 23275-1:2006
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
31.16 OMR
مجال الوثيقة ISO 23275-1:2006
ISO 23275-1:2006 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis.
The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 37303:2025
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for competence management

ISO 37302:2025
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for the evaluation of effectiveness

ISO 21740:2025
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Launch window estimation and collision avoidance

ISO 7899-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Enumeration of intestinal enterococci — Part 3: Most probable number method
