البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 247 نتيجة Found 247 Standards
ISO/TS 16465:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of phthalates in vegetable oils
ISO 20122:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Vegetable oils — Determination of mineral oil saturated hydrocarbons (MOSH) and mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH) with online-coupled high performance liquid chromatography-gas chromatography-flame ionization detection (HPLC-GC-FID) analysis — Method for low limit of quantification
ISO 3657:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of saponification value
GSO ISO 6321:2023
ISO 6321:2021 
مواصفة قياسية خليجية
الدهون والزيوت الحيوانية والنباتية - تحديد درجة الانصهار في الأنابيب الشعرية المفتوحة - نقطة الانزلاق
GSO ISO 18363-4:2023
ISO 18363-4:2021 
مواصفة قياسية خليجية
الدهون والزيوت الحيوانية والنباتية - تقدير الكلوروبروبانيديول المرتبط بالأحماض الدهنية(MCPDs) والجليسيدول بواسطة GC / MS — الجزء 4: طريقة استخدام استرة قلوية سريعة وقياس 2-MCPD, 3-MCPD والجليسيدول بواسطة GC-MS/MS
ISO 24363:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Determination of fatty acid methyl esters (cis and trans) and squalene in olive oil and other vegetable oils by gas chromatography
GSO 2705:2022
 
لائحة فنية خليجية
زيت المورينجا
ISO 12872:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Olive oils and olive-pomace oils — Determination of the 2-glyceryl monopalmitate content
GSO CAC/RCP 79:2022
CAC/RCP 79:2019 
مواصفة قياسية خليجية
مدونة الممارسة لتقليل 3 مونوكلوروبروبان – 2 ، 1 استرات الديول - (MCPD-3) واسترات الجليسيديل ) GEs ( في الزيوت المكررة والمنتجات الغذائية المصنوعة من الزيوت المكررة
GSO ISO 28198:2022
ISO 28198:2018 
مواصفة قياسية خليجية
الزيوت والدهون النباتية - تحديد المواد غير القابلة للذوبان في التولوين
ISO 23942:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Determination of hydroxytyrosol and tyrosol content in extra virgin olive oils — Reverse phase high performance liquid chromatography (RP-HPLC) method
ISO 18363-4:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS — Part 4: Method using fast alkaline transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol by GC-MS/MS