البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 251 نتيجة Found 251 Standards
GSO 2228:2021/Amd 1:2024
 
تعديل فني للائحة فنية خليجية
مواصفات الدهون والزيوت الصالحة للاستهلاك الآدمي غير مشمولة المواصفات المستقلة
GSO ISO 660:2024
ISO 660:2020 
مواصفة قياسية خليجية
الزيوت والدهون الحيوانية والنباتية – تقدير قيمة الحمض والحموضة
GSO 2483:2024
 
لائحة فنية خليجية
الدهون المتحولة
GSO ISO 12872:2024
ISO 12872:2022 
مواصفة قياسية خليجية
زيت الزيتون وزيت كسب الزيتون-- تقدير محتوى 2- غليسيريل أحادي البلميتات
ISO/TS 16465:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of phthalates in vegetable oils
GSO ISO 3657:2024
ISO 3657:2023 
مواصفة قياسية خليجية
الدهون والزيوت الحيوانية والنباتية - تقدير قيمة التصبن
GSO ISO 24363:2024
ISO 24363:2023 
مواصفة قياسية خليجية
تقدير إسترات ميثيل الأحماض الدهنية (المقترنة والمفترقة) والسكوالين في زيت الزيتون والزيوت النباتية الأخرى بواسطة كروماتوغرافيا الغاز
ISO 20122:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Vegetable oils — Determination of mineral oil saturated hydrocarbons (MOSH) and mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH) with online-coupled high performance liquid chromatography-gas chromatography-flame ionization detection (HPLC-GC-FID) analysis — Method for low limit of quantification
ISO 20948:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Vegetable fats and oils — Determination of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 by immunoaffinity column clean-up and high-performance liquid chromatography
GSO ISO 23942:2024
ISO 23942:2022 
مواصفة قياسية خليجية
تقدير محتوى هيدروكسي إيروسول وتيروسول في زيت الزيتون البكر الممتاز- طريقة الكروماتوغراف السائل عالي الأداء للطور العكسي (RP-HPLC)
ISO 18363-3:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS — Part 3: Method using acid transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol
ISO 5132:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — High-performance liquid chromatography (HPLC) analysis of phenolic antioxidants