البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(239)
(6)
(2)
(93)
(77)
(71)
(6)
(0)
(154)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO/TS 16465:2024
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of phthalates in vegetable oils
ISO 20122:2024
مواصفة قياسية دولية
Vegetable oils — Determination of mineral oil saturated hydrocarbons (MOSH) and mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH) with online-coupled high performance liquid chromatography-gas chromatography-flame ionization detection (HPLC-GC-FID) analysis — Method for low limit of quantification
ISO 3657:2023
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of saponification value
GSO ISO 6321:2023
ISO 6321:2021
مواصفة قياسية خليجية
الدهون والزيوت الحيوانية والنباتية - تحديد درجة الانصهار في الأنابيب الشعرية المفتوحة - نقطة الانزلاق
GSO ISO 18363-4:2023
ISO 18363-4:2021
مواصفة قياسية خليجية
الدهون والزيوت الحيوانية والنباتية - تقدير الكلوروبروبانيديول المرتبط بالأحماض الدهنية(MCPDs) والجليسيدول بواسطة GC / MS — الجزء 4: طريقة استخدام استرة قلوية سريعة وقياس 2-MCPD, 3-MCPD والجليسيدول بواسطة GC-MS/MS
ISO 24363:2023
مواصفة قياسية دولية
Determination of fatty acid methyl esters (cis and trans) and squalene in olive oil and other vegetable oils by gas chromatography
GSO 2705:2022
لائحة فنية خليجية
زيت المورينجا
ISO 12872:2022
مواصفة قياسية دولية
Olive oils and olive-pomace oils — Determination of the 2-glyceryl monopalmitate content
GSO CAC/RCP 79:2022
CAC/RCP 79:2019
مواصفة قياسية خليجية
مدونة الممارسة لتقليل 3 مونوكلوروبروبان – 2 ، 1 استرات الديول - (MCPD-3) واسترات الجليسيديل ) GEs ( في الزيوت المكررة والمنتجات الغذائية المصنوعة من الزيوت المكررة
GSO ISO 28198:2022
ISO 28198:2018
مواصفة قياسية خليجية
الزيوت والدهون النباتية - تحديد المواد غير القابلة للذوبان في التولوين
ISO 23942:2022
مواصفة قياسية دولية
Determination of hydroxytyrosol and tyrosol content in extra virgin olive oils — Reverse phase high performance liquid chromatography (RP-HPLC) method
ISO 18363-4:2021
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS — Part 4: Method using fast alkaline transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol by GC-MS/MS