ISO 1871:2009

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٤ أغسطس ٢٠٠٩

Food and feed products — General guidelines for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method

ملفات الوثيقة ISO 1871:2009

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
29.81 OMR

مجال الوثيقة ISO 1871:2009

ISO 1871:2009 provides general guidelines for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method. It applies to food and feed products containing nitrogenous compounds that can be directly determined by the Kjeldahl method. This measurement principle does not take into account the nitrogen from nitrates and nitrites.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

OS 1658:2025:2025
 
مواصفة قياسية عمانية
أكياس القمامة المستخدمة لمرة واحدة
ISO 7718-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors
ISO/IEC/IEEE 32430:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Software engineering — Software non-functional size measurement
ISO 10218-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 1: Industrial robots