ISO 11542-2:1998

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق · اعتمدت بتاريخ ١٩ نوفمبر ١٩٩٨

Plastics — Ultra-high-molecular-weight polyethylene (PE-UHMW) moulding and extrusion materials — Part 2: Preparation of test specimens and determination of properties

ملفات الوثيقة ISO 11542-2:1998

الإنجليزية 14 صفحات
إصدار سابق
46.71 OMR

مجال الوثيقة ISO 11542-2:1998

This part of ISO 11542 specifies the methods of preparation of test specimens and the test methods to be used in determining the properties of PE-UHMW moulding and extrusion materials. Requirements for handling test material and for conditioning both the test material before moulding and the specimens before testing are given here.

Procedures and conditions for the preparation of test specimens and procedures for measuring properties of the materials from which these specimens are made are given. Properties and test methods which are suitable and necessary to characterize PE-UHMW moulding and extrusion materials are listed.

The properties have been selected from the general test methods in ISO 10350-1. Other test methods in wide use for or of particular significance to these moulding and extrusion materials are also included in this part of ISO 11542, as are the designatory properties specified in part 1.

In order to obtain reproducible and comparable test results, it is necessary to use the methods of preparation and conditioning, the specimen dimensions and the test procedures specified herein. Values determined will not necessarily be identical to those obtained using specimens of different dimensions or prepared using different procedures.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 625:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Determination of carbon and hydrogen — Liebig method
ISO/IEC 21000-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Multimedia framework (MPEG-21) — Part 3: Digital Item Identification
ISO 7207-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Components for partial and total knee joint prostheses — Part 2: Articulating surfaces made of metal, ceramic and plastics materials
ISO 21347:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Fracture and damage control