ISO 4954-2:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٩ يونيو ٢٠٢٤

Steels for cold heading and cold extruding — Technical delivery conditions — Part 2: Stainless steels

ملفات الوثيقة ISO 4954-2:2024

الإنجليزية 22 صفحات
الإصدار الحالي
55.9 OMR

مجال الوثيقة ISO 4954-2:2024

This document specifies requirements for stainless steels that are intended for cold heading or cold extruding and are delivered as wire rods, wire or bars. It lists specific requirements for steels with diameters of 0,8 mm up to 50 mm for austenitic steels, up to 25 mm for ferritic steels and up to 100 mm for martensitic steels.

This document is applicable to the properties of cold-headed or cold-extruded parts which have been subjected to a subsequent heat treatment.

NOTE            Non-alloy and alloy steels for cold heading and cold extruding are covered by ISO 4954-1.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph