ISO 18177:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٣ مايو ٢٠٢٥
Plastics — Test method for estimation of the short chain branching distribution of semicrystalline ethylene 1-olefin copolymers — Differential scanning calorimetry (DSC)
ملفات الوثيقة ISO 18177:2025
الإنجليزية
20 صفحات
الإصدار الحالي
64.07 OMR
مجال الوثيقة ISO 18177:2025
This document specifies a test method for the estimation of the short chain branching distribution of semicrystalline ethylene 1-olefin copolymers by successive self-nucleation and annealing (SSA) with conventional, high performance and fast differential scanning calorimetry.
This document is applicable to the estimation of the short chain branching distribution of raw materials of semicrystalline ethylene 1-olefin copolymers and its products.
Quantitative calculation of short chain branching content, degree of crystallinity and short chain branching distribution is applicable to ethylene/1-butene copolymers, ethylene/1-hexene copolymers and ethylene/1-octene copolymers.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 16408:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Oral care products — Oral rinses

ISO 16383-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Geotechnical investigation and testing — Laboratory testing of rock — Part 1: Determination of water content

ISO 2361:2025
مواصفة قياسية دولية
Electrodeposited nickel coatings on magnetic and non-magnetic substrates — Measurement of coating thickness — Magnetic method

ISO/TS 6226:2025
مواصفة قياسية دولية
Health informatics — Reference architecture for syndromic surveillance systems for infectious diseases
