ISO 8637-2:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٨ أبريل ٢٠٢٤
Extracorporeal systems for blood purification — Part 2: Extracorporeal blood and fluid circuits for haemodialysers, haemodiafilters, haemofilters and haemoconcentrators
ملفات الوثيقة ISO 8637-2:2024
الإنجليزية
27 صفحات
الإصدار الحالي
65.65 OMR
مجال الوثيقة ISO 8637-2:2024
This document specifies requirements for disposable extracorporeal blood and fluid circuits and accessories used in combination with haemodialysis equipment intended for extracorporeal blood treatment therapies such as, but not limited to, haemodialysis, haemodiafiltration, haemofiltration.
This document does not apply to:
— haemodialysers, haemodiafilters or haemofilters;
— plasmafilters;
— haemoperfusion devices;
— vascular access devices.
NOTE 1 Requirements for haemodialysers, haemodiafilters, haemofilters and haemoconcentrators are specified in ISO 8637-1.
NOTE 2 Requirements for plasmafilters are specified in ISO 8637-3.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph