ISO/TS 22762-4:2019 - متجر المواصفات - Ministry of Commerce and Industry - Sultanate of Oman متجر المواصفات - وزارة التجارة والصناعة - سلطنة عمان

ISO/TS 22762-4:2019

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٨ يناير ٢٠١٩

Elastomeric seismic-protection isolators — Part 4: Guidance on the application of ISO 22762-3

ملفات الوثيقة ISO/TS 22762-4:2019

الإنجليزية 31 صفحات
الإصدار الحالي
65.67 OMR

مجال الوثيقة ISO/TS 22762-4:2019

This document provides guidance on ISO 22762-3:2018. It includes examples of design calculations, and provides data on the characteristics obtained from all types of elastomeric isolators.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph