ISO 23420:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٣ أبريل ٢٠٢١

Microbeam analysis — Analytical electron microscopy — Method for the determination of energy resolution for electron energy loss spectrum analysis

ملفات الوثيقة ISO 23420:2021

الإنجليزية 28 صفحات
الإصدار الحالي
65.07 OMR

مجال الوثيقة ISO 23420:2021

This document specifies a determination procedure of energy resolution in the scanning transmission electron microscope or the transmission electron microscope equipped with the electron energy loss (EEL) spectrometer.

This document is applicable to both in-column type EEL spectrometer and post-column type EEL spectrometer. These EEL signal detecting systems are applicable to a parallel detecting system and a serial detecting system.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph