ISO 22942-1:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 24 مارس 2022 ·

Molecular biomarker analysis — Isothermal polymerase chain reaction (isoPCR) methods — Part 1: General requirements

الطرق العامة لاختبار المنتجات الغذائية وتحليلها
* ميكروبيولوجيا الأغذية، انظر 07.100.30 * التحليل الحسي للأغذية، انظر 67.240

ملفات الوثيقة ISO 22942-1:2022

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 22942-1:2022

This document specifies general criteria for development, validation and use of nucleic acid analytical methods based on the isothermal polymerase chain reaction (isoPCR). It provides additional information and guidance for specific isoPCR technologies.

This document is applicable to food, feed, plant matrices and their propagules, plant pathogens, and animals in which amplification of a specific biomolecular target sequence is required.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 5152:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Biometric performance estimation methodologies using statistical models
ISO/TS 6838:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Ophthalmic optics — Contact lenses — Tolerances and methods for measurement of multifocal contact lens addition power
ISO 10253:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Marine algal growth inhibition test with Skeletonema sp. and Phaeodactylum tricornutum
ISO 23138:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Biological equipment for treating air and other gases — General requirements