ISO 14420:2020
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٥ مارس ٢٠٢٠
Carbonaceous products for the production of aluminium — Baked anodes and shaped carbon products — Determination of the coefficient of linear thermal expansion
ملفات الوثيقة ISO 14420:2020
الإنجليزية
5 صفحات
الإصدار الحالي
18.1 OMR
مجال الوثيقة ISO 14420:2020
This document specifies a method to determine the coefficient of linear thermal expansion of carbonaceous or graphite materials (solid materials) for the production of aluminium between 20 °C and 300 °C. It applies to baked anodes and shaped carbon products.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO/ASTM TS 52949:2025
مواصفة قياسية دولية
Additive manufacturing of metals — Qualification principles — Installation, operation and performance (IQ/OQ/PQ) of PBF-EB equipment
ISO/TS 7815-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Telematics applications for regulated commercial freight vehicles (TARV) using ITS stations — Part 2: Specification of the secure vehicle interface
ISO 3506-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Fasteners — Mechanical properties of corrosion-resistant stainless steel fasteners — Part 4: Tapping screws with specified grades and hardness classes
ISO 5700:2025
مواصفة قياسية دولية
Tractors for agriculture and forestry — Roll-over protective structures — Static test method and acceptance conditions