ISO 20537:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٥ يناير ٢٠٢٥
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ملفات الوثيقة ISO 20537:2025
الإنجليزية
31 صفحات
الإصدار الحالي
65.07 OMR
مجال الوثيقة ISO 20537:2025
This document defines the most common terms related to defects that occur in the manufacture, storage and usage of footwear and that can be determined during visual inspection of the end product.
NOTE The photos are given as examples and do not represent all possible instances.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph