ISO 2451:2017

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٣ نوفمبر ٢٠١٧

Cocoa beans — Specification and quality requirements

ملفات الوثيقة ISO 2451:2017

الإنجليزية 19 صفحات
الإصدار الحالي
63.76 OMR

مجال الوثيقة ISO 2451:2017

ISO 2451:2017 specifies the requirements, classification, sampling, test methods, packaging and marking for cocoa beans.

Recommendations relating to storage and disinfestation are given as a guide in Annexes G and H respectively. Annex I is for informative purposes only and sets out a sampling procedure for preliminary quality analysis which can be adopted by agreement of all interested parties.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 1952:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of extractable metals in dilute hydrochloric acid
ISO 5834-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 1: Powder form
ISO 5834-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 3: Accelerated ageing methods after gamma irradiation in air
ISO 15238:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total cadmium