ISO/TS 20458:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٦ يوليو ٢٠٢٣

Road vehicles — Design and performance specifications for advanced Pedestrian Legform Impactor (aPLI)

ملفات الوثيقة ISO/TS 20458:2023

الإنجليزية 247 صفحات
الإصدار الحالي
93.6 OMR

مجال الوثيقة ISO/TS 20458:2023

This document provides definitions, symbols, mechanical requirements, certification test procedure, electronic subsystem requirements and user’s manual for advanced pedestrian legform impactor (aPLI), a standardized pedestrian legform impactor with an upper mass for pedestrian subsystem testing of road vehicles. It is applicable to impact tests involving:

     vehicles of category M1, except vehicles with the maximum mass above 2 500 kg and which are derived from N1 category vehicles and where the driver’s position, R-point, is either forward of the front axle or longitudinally rearwards of the front axle transverse centreline by a maximum of 1 100 mm;

     vehicles of category N1, except where the driver’s position, R-point, is either forward of the front axle or longitudinally rearwards of the front axle transverse centreline by a maximum of 1 100 mm;

     impacts to the bumper test area as defined by UN R127[1] and UN GTR No.9[2];

     pedestrian subsystem tests involving use of a legform for the purpose of evaluating compliance with vehicle safety standards.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph