ISO 20150:2019
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢١ يناير ٢٠١٩
Footwear and footwear components — Quantitative challenge test method to assess antifungal activity
ملفات الوثيقة ISO 20150:2019
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
27.53 OMR
مجال الوثيقة ISO 20150:2019
This document specifies quantitative challenge test methods for evaluating the antifungal activity of footwear and footwear components.
This document is applicable only to footwear and components that claim to have antifungal (antimycotic) properties or antimicrobial properties.
Two methods can be applied. The choice of method depends on the material properties and test microorganisms. Dynamic challenge test method can be applied to all types of materials. For single absorbent materials, static challenge test method is recommended. Brief descriptions of each method are given in 11.2 and 11.3.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph